Bed en Breakfast Texel met hond

Met je hond op vakantie? In een bed en breakfast (B&B) op Texel met hond kan een prachtige vakantie zijn. Texel is namelijk een eiland wat erg in trek is bij hondeneigenaren. Het is een groot eiland met een verscheidenheid aan natuurgebieden. Bij uitstek de perfecte vakantiebestemming om met de hond op vakantie te gaan. Wanneer u kiest voor een B&B is het natuurlijk fijn om te weten of de de hond ook welkom is in het verblijf. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle bed en breakfasts op Texel met hond.

Met uw hond in een bed en breakfast op Texel

Bij het boeken van een vakantie met hond op Texel is het altijd net even wat anders zoeken. Wanneer u het liefst de vakanties doorbrengt in een Bed & Breakfast is het wijsheid om te selecteren op de regels voor huisdieren. Gelukkig zijn de meeste B&B’s op Texel erg gastvrij naar honden toe. De ervaring leert dat gasten zeer tevreden zijn over de mogelijkheden om de hond mee te nemen. Dit komt vooral doordat de eigenaren veelal dierenliefhebbers zijn en het leuk vinden dat er een huisdier meekomt. Soms heeft de verhuurder zelf ook honden die erg sociaal zijn zodat ze samen kunnen spelen.

Texel met hond verkennen

Texel is het grootste Waddeneiland van Nederland. Dit zorgt ervoor dat het veel toeristen trekt. Texel ontvangt het hele jaar door gasten en worden de B&B’s geboekt. In vergelijking tot andere bestemmingen komen er veel honden op het eiland. Texel is namelijk wel 30 kilometer lang, een heerlijke strandwandeling met de hond mag dan ook niet ontbreken wanneer u op vakantie bent. Maar ook in het bos of in de duinen zijn de meeste plekken hartstikke leuk om met de hond te ontdekken. Lees hier alles over de losloopgebieden op Texel.

Na een dagje ravotten met de hond is het natuurlijk heerlijk thuiskomen in een Bed and Breakfast. De B&B’s zijn soms knus en klein, maar er zijn ook grote B&B’s beschikbaar voor meerdere mensen. U kunt het luxe doen maar ook een goedkopere B&B zoeken. Honger na een actief vakantiedagje met de hond? Ontbijtje erbij boeken? Met een beetje geluk heeft uw B&B naar keuze de ontbijtjes zelfs inclusief. Een vers gekookt ei, croissant en een hondenkoekje voor de hond. Eenmaal een B&B gevonden waar de hond welkom is, dikke kans dat de hond ook wordt verwend.