Hotel Greenside Texel met hond

Hotel Greenside Texel

Op nog geen tien minuten lopen van het strand en de zee ligt het gemoedelijke en sfeervolle Hotel Greenside Texel, waar ook je hond welkom is. Het hotel ligt net buiten het centrum van het schattige plaatsje De Koog. Door de ligging van dit hotel komt u terecht in een oase van rust, maar bent u tevens snel in het centrum om een terrasje te pakken of te shoppen in een van de vele winkeltjes. Ideaal voor een vakantie op Texel met je hond!

Hotel Greenside telt in totaal 59 kamers. De kamers zijn zeer ruim en allen voorzien van gratis Wifi. Naast de prachtige ligging en ruime kamers biedt dit hotel nog meer faciliteiten zodat u zich tijdens uw verblijf nooit hoeft te vervelen.

Ervaar een dagje wellness van Hotel Greenside, samen met je hond

Honden zijn welkom bij Hotel Greenside. Je hond mag ook in het Grand Café komen. Alleen mocht je gebruik willen maken van het restaurant en de zaal, dan is dat met hond niet mogelijk. Je moet vooraf aanmelden dat je met je hond komt.

Ga bijvoorbeeld voor een dagje Wellness. Heerlijk ontspannen in de sauna of Turks stoombad. Of werk aan uw kleurtje onder de zonnebank. Toch liever iets actievers? De fitness van Hotel Greenside biedt wellicht de oplossing.

Wanneer het zonnetje schijnt kunt u heerlijk op het terras vertoeven. Op het terras kunt u genieten van een verkoelend drankje. Ook ontbijt, lunch en diner worden geserveerd op het terras.

Restaurant Wambinge in Hotel Greenside

Na een dag op het texelse strand vertoeven is het tijd voor een heerlijk diner. Restaurant Wambinge in Hotel Greenside heeft een ligging aan het water en straalt rust en natuur uit door haar aankleding. Dit zie je ook terug in de gerechten die worden geserveerd. Puur en eerlijk is de slogan die wordt gehanteerd. De chef maakt de gerechten met echte Texelse Producten. Op deze manier wordt u helemaal meegenomen in de Texelse cultuur. Bij restaurant Wambinge heeft u keuze uit een menu met 3 tot 7 gangen maar u kunt ook keuze maken uit de seizoenskaart.

Naast het restaurant biedt Hotel Greenside ook nog een grand café. Hier kunt u een drankje doen aan de bar of juist plaatsnemen in een van de comfortabele zitjes.

Bereikbaarheid Hotel Greenside met hond

Het hotel is goed te bereiken met de auto. Het hotel heeft een ruime parkeergelegenheid waar u gedurende uw verblijf gratis kunt parkeren. Honden zijn toegestaan in Hotel Greenside. Een aantal kamers zijn hiervoor speciaal ingericht.

Verder vindt u in het hotel een conciërge service, oplaadpunt elektrische auto’s en fietsen, een internet corner, roomservice en een satelliet TV.