Landal Greenparks Texel met hond

Naar Landal Greenparks op Texel samen met je hond

Een vakantie hoeft natuurlijk niet buiten ons land te zijn. Het is ook mogelijk om in eigen land te genieten van een heerlijke vakantie, en dit kun je onder andere doen bij Landal Greenparks. Texel staat bekend als een eiland waar je zeker tot rust kan komen, en is daarom perfect voor een vakantie. Bij Landal Greenparks Texel kan worden gekozen voor verschillende accommodaties op dit prachtige eiland. Er is genoeg te doen voor iedereen waardoor je je zeker niet hoeft te vervelen. Landal heeft meerdere bungalowparken op Texel, namelijk Beach Park Texel, Sluftervallei, Sluftervallei camping en ten slotte villapark Vogelmient. Genoeg keuze dus!

De accommodaties in Landal Greenparks

Het is ten eerste belangrijk om te weten dat dit park ook wel Sluftervallei genoemd wordt, in plaats van Landal Greenparks. Je vindt hier verschillende accommodaties zodat je altijd een geschikte zal vinden voor jou. Je hebt accommodaties voor vier personen, zes personen, achter personen en voor tien personen of meer. Honden zijn ook welkom.

Het is dus ook mogelijk om hier met een groep of groot gezin te verblijven, maar ook alleen met je hond. De ene accommodatie heeft allemaal tweepersoonsbedden, de ander heeft eenpersoonsbedden. Dit zijn belangrijke dingen om op te letten als je een accommodatie gaat boeken.

Alle accommodaties zijn bungalows en je kunt dus rekenen op een fijn verblijf met redelijk wat luxe. Zo kun je er vanuit gaan dat je bij elke bungalow in ieder geval de simpele dingen als een koffiezetapparaat, een magnetron en een tv hebt. Dan zijn er ook nog luxe dingen zoals een ligbad of een open haard. Wil je gebruik maken van draadloos internet in jouw eigen bungalow? Dan zul je wat bij moeten betalen, maar je kunt vervolgens wel genieten van snel internet. Tijdens het mooie weer kun je op je eigen terras zitten. Hier vind je een nette tuinset die geschikt is voor meerdere personen. Er zijn dus een heleboel dingen die je standaard zult vinden in de accommodatie. Tevens is er ook een kinderbed in de accommodatie geplaatst.

Op Texel hoef je je niet te vervelen

Als je je toch verveelt in het huisje, kun je toch nog genoeg doen. Je kunt onder andere fietsen huren en het eiland verkennen, maar er is nog veel meer! Denk daarbij aan het huren van bolderwagens of skelters, maar het is ook mogelijk om tennisrackets en ballen te huren zodat je toch nog sportief bezig bent op je vakantie. Dan heb je nog de mogelijkheid om kinderzitjes te huren voor op de fiets, maar kinderen kunnen ook zelf fietsen op een gehuurde kinderfiets!

Mensen met een lichamelijke beperking hoeven niet te treuren. Sommige accommodaties op dit park zijn namelijk ook geschikt voor deze mensen. Let op: dit is niet voor elke accommodatie het geval. Het wordt vermeld bij de accommodaties waar dit wel zo is.

De accommodaties voor tien personen of meer

Als je met tien personen of meer wilt verblijven, begrijp je al dat je een grotere accommodatie nodig hebt. Bij groter hoort vaak ook luxer, en ook nu is dat het geval. Zoals je eerder hebt gezien, zijn er een aantal standaard dingen in een accommodatie zoals een tv of een koffiezetapparaat. In de grootste accommodatie kun je echter genieten van andere dingen die toch heel wat luxer zijn. Zo heb je hier bijvoorbeeld niet zomaar een tv, maar een flatscreen tv. Ook hoef je hier niet de afwas te doen, want je kunt gemakkelijk gebruik maken van de afwasmachine. DVD’s kijken is hier ook mogelijk.

Dan zijn er nog de bijzondere dingen, waaronder een sauna en een zonnebank. Dit zorgt ervoor dat je optimaal tot rust kunt komen, en dat is natuurlijk waarvoor de vakantie bedoeld is. Ook hierbij geldt dat sommige accommodaties voor tien personen of meer toegankelijk is voor rolstoelen, maar bekijk dit goed voor het boeken.

Handige weetjes over Landal Greenparks Texel

Het park is ongeveer 25 kilometer vanaf veerhaven ‘t Horntje. Houd hiermee rekening voor het boeken, zodat er vervoer geregeld kan worden. Vanaf Den Helder duurt het slechts twintig minuten om op dit prachtige eiland te komen. Er zijn maar liefst 316 verschillende bungalows en 60 campingplaatsen. Het is mogelijk om met de auto bij jouw accommodatie te parkeren en je zit dichtbij het strand. Het is mogelijk om naar het strand te wandelen, maar ook fietsen is een optie. De afstand is namelijk ongeveer twee kilometer.

Is het te koud voor zwemmen in de zee of is het gewoon slecht weer? Dan kun je gebruik maken van een overdekt zwembad in het park, wat bovendien erg leuk is voor kinderen. Er is een entertainment programma en er kan gebruik gemaakt worden van internet tegen betaling. Ten slotte kun je je boodschappen doen bij de supermarkt in het park en kun je heerlijk uit eten bij het restaurant. Een vakantie op dit prachtige eiland mag zeker niet vergeten worden, en Landal zorgt ervoor dat dit niet zal gebeuren.